چالش مومو
این روزها صحبتهای زیادی در مورد داستان ترسناکی به نام «چالش مومو» مطرح میشود
که گفته میشود کودکان را به خودکشی و حملات خشونتآمیز تشویق میکند.
به گزارش شهرآرانیوز، این روزها صحبتهای زیادی در مورد داستان ترسناکی به نام «چالش مومو» مطرح میشود که گفته میشود کودکان را به خودکشی و حملات خشونتآمیز تشویق میکند؛ اما کارشناسان و مسئولان میگویند این چالش ابداً جدی نیست. ماجراهایی که درباره این چالش مطرح میشود، چقدر صحت دارد؟
هرازگاهی شنیده میشود که چالشهایی محیط شبکههای اجتماعی را پر کرده و افرادی که در این شبکهها قرار دارند را تحت تأثیر قرار میدهد.اما زمانی که این چالشها افراد کم سن و سال را هدف بگیرد باید کمی نگران باشیم؛«چالش مومو» یکی از این موارد است.
بازی مومو چیست؟
تقریبا تمامی وب سایت های خبری معروف به تازگی در رابطه با این بازی یا چالش خطرناک مباحثی را عنوان کرده اند و این بازی تبدیل به یکی از تیتر های یک خبری شده است. بازی مومو از طریق واتس اپ قابل انجام است و بیشتر شبیه به یک چالش است تا بازی. اما از آنجا که اکثر افراد با بازی نهنگ آبی، با این گونه چالش ها آشنا شده اند، در نتیجه همچنان از چالش مومو با نام بازی مومو نیز یاد می شود.
اما مومو یا Momo چیست؟ مومو در حقیقت یک اکانت واتس اپ است که تصویر پروفایل آن، تصویری از یک دختر است که به شکل بسیار زشتی همراه با یک خنده جوکر مانند، در آمده است. در واقع تصویر پروفایل مومو فتوشاپ یا ویرایش شده نیست، بلکه تصویری از یک مجسمه از مجموعه آثار عروسک های نمایشگاه توکیو ژاپن است که قسمت هایی از آن بریده شده و تنها تصویر صورت زشت آن، در پروفایل نمایش داده شده است.
این موجود در افسانه های ژاپنی، یک موجود وحشتناک و پرنده است که طبق افسانه ها، گاهی اوقات اقدام به دزدیدن بچه ها نیز می کرده اند. تصویر مومو اولین بار در اینستاگرام فردی به نام ناناکو که یک عروسک ساز است منتشر شد و پس از آن به شهرت جهانی دست یافت.